Publicerad:

Stort grattis till Nygatan 5 – Årets arbetsplats inom socialförvaltningen 2023!

IMG_0981Nygatan 5

Gruppbostaden Nygatan 5 är utnämnd till årets arbetsplats inom socialförvaltningen för år 2023.

Motiveringen är att arbetsplatsen ”Arbetar på ett föredömligt sätt med digitala verktyg för att göra vardagen mer begriplig både för medarbetare och de som verksamheten är till för. Medarbetarna visar på att det finns en nyfikenhet och en vilja att testa ny digital teknik och göra nya saker som skapar meningsfullhet och som ger en ökad kvalité“.

– Årets arbetsplats är ett föredöme på att kreativt använda sig av tekniska stödfunktioner som främjar den enskildes trygghet och personalens arbetsmiljö, säger Per-Inge Pettersson, socialnämndens ordförande.

Gruppbostaden Nygatan 5 belönas med 30 000 kronor att använda till något som utvecklar verksamheten och främjar personalen.

Socialnämnden i Hultsfreds kommun har värdegrunden ”Vi möts i känslan av värdighet” som grundpelare. Beskrivningen av hur digital teknik används och vad den gör för skillnad för verksamheten och/eller för individen verksamheten är till för, har legat till grund för bedömningen av årets arbetsplats inom socialförvaltningen 2023.