Publicerad:

Nu är ”plattan” på plats – till midsommar ska de första industrilokalerna stå klara

Lars Gjörloff, Jerker Ekelund och Leif Sörensen vid Kvartetter Batteriet

Kommunen 💙 Näringslivet

På fredagen gjöts plattan till Anncott AB:s nya industri- och hantverkshotell på kvarteret Batteriet i Hultsfred. Redan imorgon lördag kommer Leif Sörensen och Jerker Eklund bjuda in till en visning på plats.

Behovet av nya fräscha industrilokaler är stort. Anncott Ab:s satsning innebär tio lokaler i den första byggnaden och tolv i nästa som kommer byggas längre fram.

-Vi har redan en handfull intresserade. Allt från företag med en tydlig koppling till Ikea, underleverantörer som vill finnas på plats i Hultsfred till nya företagare som tycker detta är en bra lösning för dem, säger Jerker Ekelund på J. Ekelund Property & Sales.

-Det känns jättekul att återigen vara tillbaka här på min gamla hemmaplan och göra denna satsning.  Visst det är en mindre ort men det händer mycket positivt i Hultsfred just nu och lokaler som de vi bygger är en bristvara på orten, säger Leif Sörensen

För den som vill veta mer så finns Leif Sörensen och Jeker Ekelund på plats på Kvarteret Batteriet i morgon lördag.

-Det blir kaffe och bullar och vi hoppas att många är intresserade att se vad vi har att erbjuda här i Hultsfred, avslutar Leif Sörensen.