Publicerad:

Familjen Kamprads stiftelse förstärker frivilligverksamheten i Hultsfred kommun med 300 000 kronor

Familjen Kamprads stiftelse förstärker frivilligverksamheten i Hultsfred kommun med 300 000 kronorAnna-Lena Thorén, verksamhetschef, Per-Inge Pettersson, socialnämndens ordförande, och Ulrica Stolt, frivilligsamordnare.

Genom bidrag från Familjen Kamprads stiftelse har Hultsfreds kommun fått möjligheten att sätta extra guldkant på frivilligverksamheternas träffpunkter under 2024.

– Vi har beviljats ett bidrag på 300 000 kronor vilket vi är så otroligt glada och tacksamma för, berättar Ulrica Stolt, frivilligsamordnare, och Anna-Lena Thorén, verksamhetschef.

Träffpunkterna är mötesplatser för äldre som möjliggörs tack vare ideella insatser. Volontärernas engagemang bidrar till gemenskap och glädje samtidigt som verksamheten bryter ensamhet för många människor.

– Bidraget kommer till stor nytta och glädje för våra äldre. Dessutom är bidraget ett ytterligare erkännande för det fina jobb alla volontärer i vår kommun står för, säger socialnämndens ordförande Per-Inge Pettersson.

Pengarna kommer att fördelas lika mellan de olika träffpunkterna i kommunen och ska användas till musikunderhållning av olika slag.